Wednesday, December 28, 2011

After A Year

Posted by Nrodzi at 4:07 AM
Assalamualaikum n Hai...

setahun sudah ku meninggalkan dirimu....
sekarang baru tergerak nak menjengukmu semula...
hahaha...
dah setahun dah blog aku...dan dah bersawang-sawang dah sebab aku xpernah nak update...

skrg pun dah berwajah baru...
neh pun adik aku y tolong buatkan...
aku harap dengan wajah baru neh aku lebih rajin nak update...

hurm...
idea tu kadang-kala datang tp bila nak taip je terus hilang....
tp insyaAllah kalau rajin nnt aku cuba untuk teruskan menaip di blog nie...
hehehe...

Yang benar,
wakil Nrodzi....

0 comments:

Post a Comment

 

TINTA SANG PETINTA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting