Wednesday, December 28, 2011

After A Year

Posted by Nrodzi at 4:07 AM 0 comments
Assalamualaikum n Hai...

setahun sudah ku meninggalkan dirimu....
sekarang baru tergerak nak menjengukmu semula...
hahaha...
dah setahun dah blog aku...dan dah bersawang-sawang dah sebab aku xpernah nak update...

skrg pun dah berwajah baru...
neh pun adik aku y tolong buatkan...
aku harap dengan wajah baru neh aku lebih rajin nak update...

hurm...
idea tu kadang-kala datang tp bila nak taip je terus hilang....
tp insyaAllah kalau rajin nnt aku cuba untuk teruskan menaip di blog nie...
hehehe...

Yang benar,
wakil Nrodzi....

Sunday, January 2, 2011

pertama...

Posted by Nrodzi at 4:58 PM 1 comments
haha..entry first..saja2 nk tulis..
arini mla sem bru..
tp yang bestnya bla pg td sdar2 dh pkul 7.30..
pnyalah glabah smacam sbab dh lmbat..
smalam dh complot ngn roomate cik tirah nk bngun awal
kunun2 nk stat sem bru ngn azam yang yang barulah katakan...
tup2..pkul 7.30 bru sdar..tu pun cik izah yang tolong kjutkan...
tok.tok..tok...weh!! bangun weh...korang class kul bpa?
haha...mna x glabah...
dh la bju ngn sgala bagai x siap iron lg...
sma ah ngn roomate...nie ah pdah klau tidoq blik lpas subuh...huhu
dengan pantas dan tuntasnya...
roomate menyambar baju utk mmulakan tugasan melendikkan baju...
dan dengan pantas dan tuntasnya aku mnyambar tuala and segala bagai tuk mndi...
nsib x pyah tnggu turn nk mndi...
mklumlah mmg dh lmbat..mna ada org len nk terhegeh-hegeh baru nk mndi...
huhu..dengan mndi yang agak kerbau...mulalah ambik turn melendikkan baju drp cik tirah...
pastu...dengan tidak semena-mena kedengaran satu bunyi  yang tidak asing lagi di pndngaran...
bnyi mesej ler....msejnya berbunyi....
"salam....kelas esok start kul 10 tau...tq"
Ya Allah...msej nie patut dh smpai smalam....
tp pg nie bru msuk sebab memory fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...
HAILA..................
 

TINTA SANG PETINTA Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting